Over ons

Stagementor/ WRM stagebegeleider IBKI

Wij beiden de toekomstige rijinstructeurs in Amsterdam, Haarlem en zaandam een stage plek voor categorie B auto. Na een voldoende resultaat voor examenfase 1 en 2 moet de toekomstige instructeur – de stagiair – stage lopen bij een rijschool.

Het belangrijkste deel van stagebeoordeling fase 3/stage bestaat uit het leren begeleiden van een aanstaande rijbewijs leerling. U als rijinstructeur moet aan het eind van uw verplichte stage bij een rijschool examen doen bij het IBKI. Om dit tot een succes te maken; zorgt uw stagementor tijdens u stage bij Rijschool Right met u aan de slaag te gaan volgens IBKI vastgelegd daarvoor gemaakt protocol.

Omdat onze instructeurs de volgende kwaliteiten beschikken; heeft u als stagiair relatief hoge kans op u examen bij IBKI:

$

Onze stagementoren/stagebegeleiders zijn langer dan vijf jaar in het bezit van een WRM-certificaat;

$

Onze stagementoren/begeleiders zijn stagementor gecertificeerd;

$

Onze stagementoren/stagebegeleiders hebben een Bijscholing gedaan voor Stagementor om de kans voor onze stagiairs te verhogen bij het slagen van hun examen bij IBKI;

$

Tijdens uw stage geeft onze stagiairs les aan een echte rijbewijs leerling, dus een leerling die lessen volgt om zijn rijbewijs te gaan halen bij het CBR;

$
$

Meertalige instructeurs;

$

Geen wachttijden. Jij bepaalt wanneer je begint;

$

Bij het geven van de rijlessen worden er beoordelingsprotocol gebruikt voor onze stagiairs, dat is namelijk het zelfde protocol waarmee uw tijdens de praktijkbegeleidingen, die u moet afleggen bij IBKI gebruikt wordt.

 

Ons doel is om jou binnen een zeer korte termijn op te leiden tot een zelfstandige instructeur die veilig de weg op gaat.

Chat openen
Vragen? App gerust.
Hallo,

Dit is Rijschoolright. Waarmee kunnen wij van dienst zijn?